Cum comand?

Cum comand produsele de pe www.plimbaretul.ro?

Cumpararea produselor din magazinul nostru o puteti face online, telefonic (in cazul comenzilor de mobilier din lemn de dimensiuni mari, butoaie de lemn cu o dimensiune mare) sau prin email.

Comanda online
Produsul pe care doriti sa il comandati poate fi gasit fie prin utilizarea meniului din partea de sus a paginii ce contine categoriile de produse sau prin folosirea campului de cautare. In momentul in care ati apasat selecteaza optiuni, pagina cu produsul se va deschide. In aceasta pagina veti putea alege marimea produsului si cantitatea, singurul lucru ramas de facut este sa apasati butonul adauga in cos, produsul va fi automat transferat in cosul de cumparaturi.

Dupa adaugarea in cos, a tuturor produselor pe care doriti sa le comandati, procesul de cumparare se continua prin apasarea butonului Cos si mai apoi a butonului Continua cu plata, pentru a putea ajunge în pagina de Comanda. In pagina de comanda va trebui sa completati urmatoarele:

  • Datele comenzii: Nume și prenume, Nume companie, Adresa completa (Tara, Judet, Localitate, Strada, Numar, Scara, Bloc, Etaj, Apartament , Cod Postal), Telefon, Adresa de email.
  • Detaliile complete ale companiei va rugam sa le treceti doar in zona „NOTE COMANDĂ”
  • Metoda de plata: alegeti modalitatea in care veti plati comanda (NUMERAR la livrarea coletului sau Plată online prin CARD BANCAR).

Cu ajutorul numelui de utilizator si a parolei introduse, puteti sa va autentificati pentru a vedea istoricul comenzilor sau stadiul comenzilor actuale, a modifica/sterge profilul dumneavoastra sau a face comenzi ulterioare fara a reintroduce datele de contact.

Comanda telefonica
Telefonand la 0727 172 253 un agent de vanzari va va prelua comanda in interalul 16.00-21.00, de luni pana vineri.

Comanda prin email
Puteti trimite comanda dumneavostra pe email la contact@plimbaretul.ro:

  • Metoda de livrare este standard ( Transport prin curier rapid la 20 lei pentru produsele de dimensiuni pana intr-un kg).
  • Datele comenzii: Nume și prenume, Nume companie, Adresa completa (Tara, Judet, Localitate, Strada, Numar, Scara, Bloc, Etaj, Apartament , Cod Postal), Telefon, Adresa de email.
  • Precizati produsele dorite: Denumirea produslui, Codul de produs sau link-ul produsului, marimea produsului daca este cazul.

Confirmarea de comanda o sa fie primita pe mail, iar in cazul obiectelor de mobilier, butoaie, putini, confirmarea comenzii o sa fie facuta telefonic.

Nu exista valoare minima pentru o comanda!

ro_RORomanian