Garantie produse

GARANȚIA BIJUTERIILOR:

În primul rând îți mulțumim pentru alegerea făcută!

Garantăm că produsele sunt originale și compania noastră este autorizată să le producă și să le comercializeze conform legii în vigoare. Vezi autorizație aici.

Bijuteriile se livrează în cutiuța cu brand-ul Traveller’s Bijoux®, alături de certificatul de garanție.

             Traveller’s Bijoux® oferă 6 luni de garanție de la data achiziționării produsului pentru toate produsele din gama „Bijuterii”, pentru toate tipurile de asamblaje (lipituri, suduri, placări, asamblaje și construcții pe ciment sau silicon) , clientul  fiind obligat să facă dovada achiziționării produsului.

NU oferim garanție pentru cristale sparte, ciobite sau asupra cărora s-a intervenit necorespunzător, nefiind astfel respectate recomandările producătorului.

Toate produsele Traveller’s Bijoux® sunt supuse unui proces manual de verificare calitativă în momentul recepționării produselor din producție. În urma acestui proces eventualele produse cu defecte de fabricație sunt eliminate înainte ca acestea să ajungă la clienții noștri. Din acest motiv, defectele de fabricație la produsele livrate de Traveller’s Bijoux® sunt rare.

             Durata medie de utilizare a produselor (purtate zilnic) este după cum urmează:

  • Cristal simplu lipit (flatbacks) -6 luni
  • Cristale aplicate cu presă pe piele sintetică -4 ani
  • Construcție pe silicon – 2 ani
  • Construcție de ciment – 5 ani
  • Asamblaje -2 ani
  • Suduri – 2 ani
  • Galvanizările depind de acidul din transpirație, dar durează cel puțin 2 ani.

Durata medie de utilizare, conform legii (O.G. 21/92 punct 20) este definită ca fiind intervalul de timp, stabilit în documente tehnice normative (certificat de conformitate) sau declarat de către producător ori convenit între părți, în cadrul căruia produsele de folosință  îndelungată trebuie să își mențină caracteristicile funcționale, dacă au fost respectate condițiile de transport, manipulare, depozitare și exploatare (stabilite în certificatul de garanție). Pentru durata medie de utilizare, producătorul se obligă să țină pe stoc piesele de schimb pentru reparații. Această procedură nu coincide cu garanția pentru defecte de fabricație sau vicii ascunse, ci este contra cost.

                Certificatul de garanție (vine o dată cu produsul/produsele achiziționate) și se completează cu data vânzării produsului și cu denumirea acestuia.

ro_RORomanian