City-break

Unde poți avea parte de o cazare excelenta în Cluj-Napoca?

Pinterest LinkedIn Tumblr

De fiecare dată când mă întorceam dintr-o călătorie, găseam cel puțin un lucru care să mă fi deranjat. Fie că era vorba de transport, cazare, mâncare sau orice alt nimic, tot reușeam să notez unul pe care încercam să îl evit la următoarea vizită.

Se pare că a venit momentul să spun ca am avut parte de un weekend perfect. Sunt sigur că nu toți o să aibă norocul meu, dar astăzi am să vă ajut cu o cazare ce nu o să vă dezamăgească.

Florela Apartments este locul în care am petrecut două nopți de relaxare totală. Sunt foarte obiectiv în ceea ce privesc review-urile pe care le scriu pe Booking și pot spune că este prima dată când am dat o nota atât de mare unui apartament închiriat în regim hotelier.

Apartamentul se află la doar 2,1 km de Cluj Arena și la doar este 2,7 km de o bere proaspăta (Fabrica de Bere Ursus). Oaspeții au la dispoziție o parcare privată și WiFi gratuit. Aeroportul Internațional Avram Iancu Cluj este și el situat foarte aproape de Florela Apartments, aproximativ 8 km.

Unitatea de cazare este utilată complet și cu lucruri de calitate astfel încât să ai parte de un sejur plăcut si eficient. Apartamentul pune la dispoziție: televizor, mașină de spălat rufe, plită, cuptor, espressor de cafea și mașina de spălat vase pentru comozi. Curățenia este la superlativ.

Gazda a ținut legătura cu noi tot timpul atât înainte de cazare, cat si la check-out, fiind dispusă să ne ofere sfaturi pe tot parcursul șederii noastre.

Dacă aș fi pus să descriu locația într-un singur cuvânt, cel mai potrivit ar fi „Excelent”. Pot spune ca m-am simțit ca acasă și nu am avut nici un incident neplăcut. Recomand cu încredere!!! Link locație aici.

 

 

 

Write A Comment

ro_RORomanian