Termeni si conditii

Termeni și condiții de utilizare a site-ului www.plimbaretul.ro

 

Definiții

 

În cuprinsul prezentului document, următorii termeni folosiți cu majuscule vor avea, daca din context nu rezulta altfel, înțelesurile specificate mai jos:

MĂRCI ÎNREGISTRATE: reprezintă mărcile înregistrate ale PLIMBĂREȚUL TRAVEL S.R.L., cum ar fi, dar fără a se limita la denumirea PLIMBĂREȚUL.

SITE: reprezintă SITE-ul Internet aparținând PLIMBĂREȚUL, care se afla la adresa www.plimbaretul.ro , prin intermediul căruia UTILIZATORUL are acces la informații privind serviciile și produsele oferite / asigurate de către PLIMBĂREȚUL.

PLIMBĂREȚUL: reprezintă societatea PLIMBĂREȚUL TRAVEL S.R.L., cu sediul în Comuna Coșești, Sat Coșești, Strada Principala, Nr. 138, înregistrata la Registrul Comerțului Argeș sub nr. J3/880/24.06.2020 și având Codul Unic de Înregistrare 42675356.

UTILIZATOR: reprezintă persoana care accesează SITE-ul, în scopuri private sau profesionale și care a acceptat TERMENII ȘI CONDIȚIILE prezentului SITE, îndeplinind în acest sens toate cerințele procesului de înregistrare;

UTILIZARE ABUZIVA: reprezintă utilizarea SITE-ului într-un mod contrar practicii în domeniu, a reglementarilor și ale legislației în vigoare sau în orice alt mod care poate produce prejudicii PLIMBĂREȚUL.

 

Conținutul site-ului

 

2.1. Informațiile publicate pe SITE sunt informații de interes general despre PLIMBĂREȚUL, produsele comercializate de acesta, ale partenerilor săi cat și alte informații considerate de PLIMBĂREȚUL ca fiind de interes pentru UTILIZATORI.

2.2. Informațiile sunt puse la dispoziția UTILIZATORILOR de regula, în mod gratuit. PLIMBĂREȚUL își rezerva dreptul de a implementa anumite servicii pe SITE ce vor fi oferite contra cost UTILIZATORILOR.

2.3. PLIMBĂREȚUL este deținătorul tuturor drepturilor de proprietate intelectuala asupra SITE-ului, respectiv asupra designului și continutului acestuia precum și asupra tuturor Mărcilor înregistrate de PLIMBĂREȚUL și publicate pe SITE.

 

UTILIZATORUL are obligația de a respecta toate drepturile de proprietate intelectuala ale PLIMBĂREȚUL, prevăzute de legislația în vigoare.

 

 

Utilizarea site-ului

3.1. UTILIZATORUL se obliga sa acceseze și sa utilizeze SITE-ul în scopuri și prin mijloace care sa nu constituie o utilizare abuziva.

 

Limitarea răspunderii PLIMBĂREȚUL TRAVEL S.R.L

 

4.1. Răspunderea pentru conținutul SITE-ului.

PLIMBĂREȚUL nu este și nu poate fi făcut responsabil pentru prejudiciile create de erorile, neacuratețea sau neactualizarea informațiilor publicate sau menținute pe SITE, care nu se datorează culpei sale. UTILIZATORII pot găsi informații detaliate și la telefon, în intervalul de timp menționat pe site.

4.2. În cazul în care preturile sau alte detalii referitoare la produse/promoții au fost afișate greșit, inclusiv din cauza faptului ca au fost introduse greșit în baza de date, ne alocam dreptul de a anula livrarea respectivului produs și de a anunța clientul telefonic/e-mail în cel mai scurt timp, despre eroarea apăruta, dacă produsul nu s-a livrat încă.

4.3. Caracteristicile produselor prezentate pe SITE sunt preluate / puse la dispoziție de producători și/ furnizori și PLIMBĂREȚUL nu își asuma răspunderea pentru corectitudinea acestor informații.

4.4. Preturile produselor de pe acest SITE sunt informative și pot suferi modificări neanunțate. Promoțiile prezentate pe SITE sunt valabile în perioada de timp menționata.

În cazul în care nu se menționează o perioada de timp, acestea sunt valabile în limita stocurilor disponibile. Preturile afișate pe SITE nu sunt identice cu cele din rețeaua magazinelor PLIMBĂREȚUL, astfel ca pot apărea diferențe intre prețul produsului afișat pe SITE și cel afișat în rețeaua magazinelor PLIMBĂREȚUL.

Comenzile a căror produsele comandate pe SITE au preț mai mic decât cel afișat în magazinele PLIMBĂREȚUL rămân valabile și vor fi onorate în ordinea înregistrării lor pe SITE și în funcție de limita stocului disponibil pentru fiecare produs din comanda. Toate produsele prezentate pe acest SITE sunt disponibile în limita stocului fizic disponibil. în cazul epuizării stocului reprezentantul PLIMBĂREȚUL va oferi alternative prin prezentarea altor produse asemănătoare ca și aspect și specificații tehnice cu produsul comandat al cărui stoc s-a epuizat.

4.5. De asemenea, imaginile sunt prezentate pe SITE cu titlu de exemplu, iar produsele livrate, pot diferi de imagini în orice mod, datorita modificării caracteristicilor, design-ului fără notificare prealabila de către producători.

4.6. Un produs la precomanda este un produs ce urmează sa fie lansat in producție și poate fi achiziționat înainte. Furnizorul își rezerva dreptul de a modifica fără preaviz data de lansare. Produsele la precomanda se adaugă în cos în același fel ca orice alt produs din magazinul online. Făcând o precomanda, va asigurați ca veți primi produsul imediat după finalizarea productiei și ca veți beneficia de un preț foarte bun. Produsele aflate la precomanda vor fi livrate, intr-un termen estimativ de 3-5 zile lucrătoare de la lansarea în producție , dar nu mai târziu de 15 zile, în situația în care produsul exista pe stocul PLIMBĂREȚUL în ziua lansării. În situația în care produsul ajunge în posesia PLIMBĂREȚUL după data lansării, livrarea se va face în 1-3 zile lucrătoare din momentul intrării produsului în stocul PLIMBĂREȚUL, dar nu mai târziu de 15 zile. Precomenzile se achita în același mod ca și o comanda normala, prin oricare din metodele de plata acceptate. în oricare dintre situații (plata la livrare sau plata online) este necesar sa așteptați confirmarea telefonica sau pe email din partea unui operator, în momentul în care produsul devine disponibil. Puteți renunța în orice moment la o precomanda. Dacă aceasta din urma a fost deja achitata, puteți opta pentru returnarea sumei oricand.

 

4.7. în cazul unor produse care prezintă anumite specificații, pentru schimbarea anumitor elemente (în cazul în care este necesar), va informam următoarele:

Va rugam sa va adresați serviciului de asistenta tehnica menționat pe certificatul de garanție al produsului;

Unele servicii pot fi efectuate contra-cost, în funcție de fiecare producător în parte, iar altele total gratuit.

Nota – orice intervenție neautorizata, duce implicit la pierderea garanției produsului!

 

4.8. PLIMBĂREȚUL își rezerva dreptul sa completeze și sa modifice orice informație de pe SITE.

 

4.9. Orice problema cauzata de produsele și / serviciile prezentate pe SITE se va soluționa pe cale amiabila în termen de 15 zile lucrătoare de la data sesizării în scris a problemelor, de către UTILIZATOR.

 

Pierderi/Costuri suplimentare.

 

PLIMBĂREȚUL nu răspunde de nicio pierdere, costuri, procese, pretenții, cheltuieli sau alte răspunderi, în cazul în care acestea sunt cauzate direct de nerespectarea Termenilor și condițiilor.

5.1. PLIMBĂREȚUL nu răspunde pentru prejudiciile create ca urmare a nefuncționării Site-ului precum și pentru cele rezultând din imposibilitatea de accesare a anumitor link-uri publicate pe Site.

 

6.Utilizarea Browser-ului Internet. PLIMBĂREȚUL garantează utilizarea optima a Site-ului prin utilizarea minim a Internet Explorer 6.

6.1. Va informam ca eventualele reclamații privind deficientele estetice ale produselor, vor fi luate în considerare și vor fi analizate doar daca acestea se reclama în primele 48 ore de la momentul recepției produsului.

6.2. Modalitățile de plata pentru finalizarea unei comenzi online sunt: numerar la livrare, online cu card bancar.

 

În cazul în care optați pentru plata online cu card bancar, va informam ca înregistrarea plații nu garantează confirmarea și livrarea comenzii. În cazul în care comanda nu este confirmata (termenul pentru procesarea comenzii este de 48 ore) suma de bani plătita va fi restituita în contul dumneavoastră în cel mai scurt timp.

6.3. Înregistrarea comenzii nu reprezintă și confirmarea acesteia. După preluarea comenzii, aceasta va fi procesata de către operatorii noștri în vederea confirmării și stabilirii detaliilor de livrare. Termenul estimativ de livrare este de 1-3 zile lucrătoare de la confirmarea comenzii, dar nu mai târziu de 15 zile.

6.4. În perioada sărbătorilor de Paste, de iarna, a evenimentului Black Friday, precum și pe toată durata altor campanii ale companiei, procesarea unei comenzi precum și livrarea acesteia poate dura intre 7-10 zile lucrătoare, dar nu mai mult de 15 zile lucrătoare.

6.5. La achiziționarea de înregistrări audio sau video sigilate (jocuri, filme, muzica etc.), va rugam ca la momentul primirii coletului sa verificați integritatea cât și conținutul acestuia. Orice reclamație ulterioara referitoare la lipsa codului de activare sau a cd-ului nu vor fi luate în considerare.

6.6. Livrarea. Cumpărătorul are dreptul sa nu accepte bunurile livrate în cazul în care acestea nu sunt conforme cu detaliile tehnice specificate în pagina produsului. În acest caz, PLIMBĂREȚUL își asuma responsabilitatea aducerii produselor la conformitate.

6.7. Cumpărătorul va intra în proprietatea bunurilor după semnarea documentului de transport și efectuarea plații (dacă aceasta nu a fost în prealabil efectuata) către curier.

6.8. În cazul anularii comenzii, niciuna din părțile implicate nu va pretinde/solicita daune.

6.9. Returul produselor: Conform OUG nr. 34/2014 cumpărătorul are posibilitatea de a se retrage din contractul de la distanta în termen de 14 zile începând de la ziua în care intra în posesia fizica a produsului.

Aveți posibilitatea ca în acest termen sa returnați produsul, nefiind obligatoriu ca acesta sa fie returnat în ambalajul original. Pentru aceasta trimite un mesaj în secțiunea Contact de pe site sau ne puteți comunica intenția Dumneavoastră (declarație neechivoca) de retur în orice alt mod (în scris – plic la poștă, prin e-mail, prin telefon, etc.).

În procesul de retur, puteți folosi orice serviciu de expediție, iar costurile de retur sunt suportate de către UTILIZATOR/CLIENT.

 

Accesarea SITE-ului www.plimbaretul.ro

Aceasta implica acceptul UTILIZATORILOR ca datele lor personale sa fie păstrate și prelucrate de compania PLIMBĂREȚUL. Informațiile pe care ni le transmiteți sunt tratate cu maxima confidențialitate și exclusiv în scopurile pentru care au fost colectate.

Scopurile prelucrării acestor date sunt: crearea unui cont de utilizator pentru achiziționarea produselor, livrarea produselor comandate, abonarea la ofertele noastre (consimțământul utilizatorului), transmiterea de comunicări comerciale (consimțământul utilizatorului), transmiterea unor oferte pentru produsele complementare sau accesorii produselor cumpărate (în baza consimțământul utilizatorului și în temeiul interesului legitim al societății PLIMBĂREȚUL TRAVEL SRL sau firmelor din grup), informarea utilizatorilor abonați  despre promoțiile rețelei de magazine PLIMBĂREȚUL sau despre orice alte promoții sau activități desfășurate de PLIMBĂREȚUL prin orice mijloace de comunicare (posta, e-mail, telefon, SMS, etc.), crearea unei baze de date pentru realizarea de rapoarte statistice, etc.

În momentul contactații, utilizatorul va fi informat în legătură cu scopul acțiunii pentru care a fost contactat și i se va solicita consimțământul, dacă respectiva acțiune implica prelucrarea datelor lui personale și pentru aceasta este nevoie de acordul sau.

PLIMBĂREȚUL TRAVEL S.R.L. este unicul deținător al informațiilor colectate de pe acest site.

PLIMBĂREȚUL TRAVEL S.R.L. se obliga ca datele personale sa nu fie difuzate către terți prin vânzare, dezvăluire parțiala sau închiriere.

PLIMBĂREȚUL TRAVEL SRL poate dezvălui informațiile Dumneavoastră cu caracter personal unor firme din grup sau unor terți autorizați, cu care societatea a încheiat diverse contracte, toate acestea fiind validate de către Departamentul Juridic și urmate de acorduri de confidențialitate (Non-Disclosure Agreement) și/sau acorduri de prelucrare a datelor cu caracter personal (DPA).

În cazul în care selectați opțiunea de a achita online cu plata cu un card bancar, PLIMBĂREȚUL va transmite către procesatorul de plați doar date referitoare la comanda dumneavoastră, fără a accesa și procesa alte date referitoare la cardul bancar.

Partenerii noștri oferă produse și servicii complementare celor achiziționate din magazinele PLIMBĂREȚUL și de pe www.plimbaretul.ro; în baza acestor parteneriate, interacțiunii cu Dumneavoastră, exercitării opțiunii de a va abona la Newsletter, puteți fi contactat de reprezentanți ai:  Urgent Cargus SRL, S.C. DELIVERY SOLUTIONS S.A. sau alt transportator subcontractat în cazul în care ați optat pentru livrarea comenzii prin curier, datele Dumneavoastră putând fi accesate și de către societățile care prestează servicii de (email) marketing, agenții publicitare, operatori de marketing direct care efectuează diverse acțiuni specifice agreate de PLIMBĂREȚUL.

Orice prelucrare a datelor Dumneavoastra cu caracter personal se va face cu respectarea Politicii privind protecția datelor cu caracter personal .

 

Colectarea datelor

 

Se face prin diverse modalități și instrumente specifice precum: soft profesional de urmărire a traficului, aplicația de gestiune a newsletter-ului, prin salvarea în baze de date a diverselor formulare de contact disponibile pe site care sunt completate de către utilizatori, prin chestionare online etc.

Utilizam adresele IP pentru a analiza obiceiurile de navigare, a administra site-ul, a urmări interesele utilizatorilor și a aduna informații demografice pentru uz intern. Toate acestea au ca scop creșterea gradului de ușurința în utilizarea site-ului și publicarea unor informații cât mai relevante pentru interesele utilizatorilor.

 

Acces restricționat și (dez)abonare

Prin accesarea site-ului, crearea unui cont de utilizator și plasarea comenzilor, clientul accepta în mod expres Termenii și condițiile site-ului, modul de desfășurare a unei comenzi online asa cum este descris pe site.

Exista zone în site care necesita înregistrare (vezi Înregistrare) sau abonare (vezi Newsletter).

În cazul newsletter-ului, fiecare ediție/alerta conține și modalitatea de dezabonare; odată accesata aceasta opțiune, dezabonarea se aplica imediat, nefiind necesare alte confirmări din partea utilizatorilor. în funcție de tipul de înregistrare (creare cont site, abonare newsletter, aplicație formular online de creditare), utilizatorului ii pot fi solicitate date precum: nume, prenume, email, adresa, CNP, companie etc.

Unele date solicitate sunt obligatorii pentru a putea furniza bunul sau serviciul de care clientul este interesat.

Aceste date sunt folosite pentru identificare, validarea sau completarea contului de abonat, pentru evaluarea datelor înscrise în formularul online de creditare.

Datele cu caracter personal vor fi utilizate în scopul derulării contractelor și procesării comenzilor Dvs. Ulterior, datele vor fi salvate ținând cont de termenele de păstrare conform legislației fiscale și comerciale și atât timp cât este necesar pentru protejarea drepturilor PLIMBĂREȚUL.

Pentru derularea în bune condiții a contractului de vânzare, după ce clientul și-a exprimat acordul, PLIMBĂREȚUL poate contacta clientul, telefonic sau pe email dacă acesta, în timpul accesării site-ului furnizează datele de identificare și contact. În momentul lansării comenzii, clientul este de acord cu forma de comunicare ulterioara (telefonic sau electronic) și cu modul de operare al vânzătorului.

În cazul în care ați introdus datele Dumneavoastră de contact, însă nu ați validat contul de utilizator, puteți fi contactat de un reprezentant PLIMBĂREȚUL pentru a finaliza aceasta procedura prin radierea datelor în cazul în care nu mai doriți să deveniți user sau prin acordarea asistentei și validarea contului. Aceasta acțiune are ca temei juridic interesul nostru legitim de curățare și actualizare a bazei de date.

În cazul în care ați adăugat produse în Coșul de cumpărături, dar nu ați finalizat comanda, puteți fi contactat prin email sau telefonic de un reprezentant PLIMBĂREȚUL, în care veți fi anunțat de faptul ca ați uitat produsele în cos. Aceasta acțiune unica este justificata de interesul societății de a clarifica situația prin încheierea contractului de vânzare sau anularea lui. După aceasta acțiune, clientul va fi contactat dacă și-a exprimat consimțământul pentru primirea altor oferte/comunicări comerciale.

Într-un termen rezonabil după achiziționarea unui bun sau serviciu (de regula după 14 zile în care clientul poate returna produsul, retrăgându-se din contractul de vânzare) cumpărătorul poate fi contactat prin aceleași canale de comunicare agreate în momentul lansării comenzii, pentru transmiterea unui feedback/ review legat de bunul sau serviciul achiziționat. Astfel, clientul se implica activ în crearea de noi servicii și detalierea caracteristicilor bunurilor și informarea altor posibili cumpărători de pe site. Opiniile Dvs. sunt atent analizate de angajații PLIMBĂREȚUL care le utilizează ca ghid în alegerea produselor și gamei oferite clienților.

În cazul aplicației “Recomanda unui prieten”, vor fi cerute numele și adresa de e-mail a prietenului persoanei căreia vrei sa recomanzi un produs/ newsletter-ul PLIMBĂREȚUL. Aplicația va trimite automat prietenului sau un mesaj e-mail prin care-l invita sa viziteze site-ul.

PLIMBĂREȚUL stochează aceasta informație pentru singurul scop de a trimite acest unic mesaj e-mail. Pe adresa prietenului nu vor mai fi trimise alte alerte/ informări fără acordul sau prealabil.

 

Cookies

 

Site-ul www.plimbaretul.ro  folosește cookie-uri, acestea fiind date stocate pe computerul, terminalul mobil sau alt echipament al utilizatorului, conținând informații despre acesta. Folosirea mecanismului de tip cookie reprezintă un avantaj în folosul vizitatorilor, acesta permițând memorarea unor opțiuni de navigare în site precum limba în care se afișează site-ul, tip de filtre care se aplică la afișarea unor anumite pagini, memorarea numelui de utilizator și a parolei pentru un acces rapid la conținutul site-ului. Neacceptarea unui cookie nu înseamnă că utilizatorului îi va fi refuzat accesul de navigare în site, de citire a conținutului acestuia. Cu ajutorul cookies, proprietarii de site-uri pot monitoriza și segmenta interesele utilizatorilor față de anumite zone sau aplicații ale site-ului, fapt care le permite ulterior îmbunătățirea experienței de navigare, introducerea unui conținut relevant pentru utilizator etc.

Unii dintre partenerii noștri de afaceri folosesc cookies pe site-ul nostru, de exemplu cei care își fac publicitate. Cu toate acestea, nu avem acces și nici nu putem controla aceste cookies.

Cookies care, din punct de vedere tehnic, nu sunt obligatorii a fi stocate pe terminalul utilizatorului, vor fi folosite doar dacă utilizatorul își exprimă consimțământul expres și neechivoc în legătură cu acestea, prin bifarea categoriilor prezentate. Utilizatorul își va putea retrage consimțământul în orice moment prin modificarea setărilor aferente browser-ului utilizat, în conformitate cu Politica noastră de Cookies.

Temeiul juridic al acestei acțiuni este reprezentat de interesul legitim de a oferi permanent servicii îmbunătățite utilizatorilor site-ului PLIMBĂREȚUL.

 

Link-urile

 

Acest site conține link-uri către alte site-uri. PLIMBĂREȚUL TRAVEL S.R.L. nu este responsabil de politica de confidențialitate practicată de aceștia. Vă recomandăm consultarea în prealabil a termenilor legali și a celorlalte informații referitoare la colectarea datelor cu caracter personal. Normele expuse în acest text se aplica doar în cazul datelor colectate pe acest site.

Pagina utilizează „plugin-uri” de la operatorii de rețele sociale (de ex.: www.facebook.com).

Folosim plugin-uri pentru a face legătură intre site-ul www.plimbaretul.ro și pagina oficiala a companiei deschisa pe Facebook (https://www.facebook.com/plimbaretul.ro). Nu colectam /stocam datele personale ale clienților prin intermediul plugin-urior, dar este posibil ca prin aceasta legătura, clienții sa poată vedea pe conturile lor de Facebook, o parte din prietenii lor care apreciază pagina PLIMBĂREȚUL.

Deși exista posibilitatea de a intra în contact cu un reprezentant PLIMBĂREȚUL / administrator al paginii PLIMBĂREȚUL de pe reteaua de socializare, solicitarea informațiilor legate de statutul comenzii, disponibilitatea stocurilor, caracteristici tehnice ale produselor, reclamatii, etc., trebuie sa fie îndreptată către Departamentul Relatii Clienti, prin formularul de contact pus la dispoziție în site la secțiunea Contact sau la numerele de telefon:  0727 172 253 (tarif normal în orice retea),  apelabil din orice rețea, din țară și din străinătate (tarif normal). De asemenea, în cazul unor situații care presupun solicitarea și comunicarea unor date cu caracter personal sau alte informații sensibile, va rugam sa adresați solicitarea către plimbaretul@plimbaretul.ro sau la adresa:  Comuna Coșești, Sat Coșești, Strada Principala, Nr. 138, Judetul Argeș.

 

Programul de fidelitate

 

Pentru participarea la programul de fidelitate, PLIMBĂREȚUL TRAVEL S.R.L vă va prelucra datele în scopurile prezentate în regulamentul programului și cu respectarea prevederilor legislației privind prelucrarea datelor cu caracter personal. Pentru comunicări ulterioare de marketing și oferte de produse, PLIMBĂREȚUL TRAVEL S.R.L vă va solicita acordul expres și vă va oferi posibilitatea refuzului unei astfel de prelucrări, fără a vă fi afectată posibilitatea de a participa în programul de fidelitate.

 

Notificări și acțiuni privind informațiile despre utilizatori

La cererea scrisă a utilizatorilor, datată și semnată, expediată pe adresa PLIMBĂREȚUL, acesta se obligă:

  1. a) să confirme solicitanților, dacă prelucrează sau nu date personale; acest lucru se face gratuit, o singură dată pe an;
  2. b) să rectifice, actualizeze, blocheze, șteargă sau să transforme în date anonime, în mod gratuit, datele a căror prelucrare nu este conformă dispozițiilor privind protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date;
  3. c) să transmită utilizatorului datele cu caracter personal care o privesc și pe care le-a furnizat PLIMBĂREȚUL TRAVEL S.R.L. într-un format structurat, utilizat în mod curent și care poate fi citit automat în vederea transmiterii acestora altui operator;
  4. d) să înceteze prelucrarea datelor personale ale utilizatorului, dacă acesta solicită acest lucru.

 

Comunicarea modificărilor

Dacă informațiile de identificare ale unui utilizator se schimba (ca de exemplu codul poștal) sau dacă un utilizator dorește sa renunțe la serviciile noastre, vom avea grija sa corectam, actualizam sau sa eliminam acele date personale care ne-au fost încredințate de către utilizator. Acest lucru poate fi realizat fie de pe pagina de înregistrare, fie prin intermediul formularului de contact https://www.plimbaretul.ro/contact/.

Orice schimbare a termenilor prezentei politici va fi comunicata către utilizatori prin email, astfel încât aceștia să fie întotdeauna informați cu privire la datele pe care le colectăm, cum le utilizăm și în ce circumstanțe, dacă există, le facem publice. Utilizatorii vor putea să fie sau nu de acord cu utilizarea informațiilor în alte scopuri. Vom utiliza datele în concordanță cu politica sub care au fost culese informațiile, conform cu Nota de informare privind prelucrarea datelor, precum și cu Politica privind protecția datelor cu caracter personal .

 

Securitate

 

Acest site adoptă toate măsurile de securitate necesare protejării datelor personale ale utilizatorilor noștri. În momentul completării datelor personale pe site-ul nostru, informațiile vor fi protejate atât offline cât și online.

Toate datele cu caracter personal vor fi prelucrate prin intermediul unor pagini securizate care folosesc sistemul de criptare SSL, marcate cu simbolul unui lăcățel, a cărui poziționare variază în funcție de tipul de browser utilizat (ex.: în partea de jos a ferestrei, dacă utilizați browser-ul Microsoft Internet Explorer sau în partea de sus a ferestrei, dacă utilizați browser-ul Google Chrome). Pentru mai multe informații privind standardele de securitate practicate pe acest site accesează secțiunea Ajutor.

 

Fiind de acord cu prezentul document “Termeni și condiții de utilizare a site-ului www.plimbaretul.ro “, utilizatorii își asuma în totalitate eventualele riscuri.

 

Jurisdictia. Legea aplicabila

 

Relațiile contractuale dintre parți vor fi guvernate de legea romana. Litigiile care nu vor putea fi rezolvate pe cale amiabila, vor fi înaintate spre soluționare instantelor competente.

 

Alte informații

 

Pe site vor fi publicate periodic Regulamente ale campaniilor aflate în desfășurare; acestea descriu în detaliu termenii și condițiile speciale aplicabile fiecărei campanii și completează dispozițiile prezentului document ” Termeni și condiții de utilizare a site-ului www.plimbaretul.ro “.

Promoțiile afișate vor fi valabile pentru perioade limitate de timp, specificate pe pagina de prezentare a produselor din magazinul online / Regulamentele speciale și în limitele stocurilor disponibile.

Produsele, prețurile și informațiile cu privire la disponibilitatea de stoc afișate pe site-ul www.plimbaretul.ro pot fi diferite de cele afișate în magazinele PLIMBĂREȚUL din orașe (puncte de lucru PLIMBARETUL TRAVEL SRL).

PLIMBĂREȚUL își rezervă dreptul de a completa și/sau modifica orice informație publicată pe site fără a anunța în prealabil utilizatorii site-ului.

Persoanele juridice și fizice pot achiziționa numărul maxim de produse din fiecare cod, în limita stocului disponibil. Nu există o limitare asupra numărului de coduri achiziționate. În cazul clienților persoană juridică ce doresc achiziționarea mai multor produse din același cod, se poate solicita o ofertă personalizată diviziei Business to Business la adresa de email contact@plimbaretul.ro.

 

Baza legală

 

Pentru mai multe informații, puteți accesa:

Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date și de abrogare a Directivei 95/46/CE;

Legea nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția vieții private în sectorul comunicațiilor electronice;

Ordonanța urgență nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniștii;

Legea nr. 148/2000 privind publicitatea;

Legea nr. 158/2008 privind publicitatea înșelătoare și publicitatea comparativă;

Ordonanța nr. 21/1992 privind protecția consumatorilor;

Ordonanța nr. 99/2000 privind comercializarea produselor și serviciilor de piață;

Ordonanța de urgență nr. 77/2009 privind organizarea și exploatarea jocurilor de noroc;

Legea nr. 249/2015 privind modalitatea de gestionare a ambalajelor și a deșeurilor de ambalaje.

 

ro_RORomanian