City-break

Cum țin evidența țărilor vizitate?

Pinterest LinkedIn Tumblr

Dacă vrei să afli primul despre ofertele și sfaturile noastre, nu uita să te abonezi la newsletter!Întotdeauna am preferat lucrurile clare și concise. De mic copil am fost înconjurat de științele exacte. Crescut de bunici (profesor de matematica și învățătoare), urmând apoi un liceu cu profil economic și într-un final cursurile Universității Politehnica din București, plăcerea de a vedea cifre, procente nu avea cum sa nu își facă locul și în ceea ce privește călătoritul.

De fiecare dată când ma gândesc sa plec într-o plimbare, prefer sa ma uit pe harta aplicației pe care o folosesc să țin evidența locurilor vizitate. Despre ce aplicație vorbesc?

Countries been

Este o aplicație fantastică de călătorie care îți permite să vizualizezi globul pământesc și pe care poți marca țările în care ai trăit, cele pe care le-ai vizitat sau cele pe care speri să le explorezi.  Aplicație este utilă și prin faptul că poți afla mai multe despre țările alese, poți vedea poze de pe siteurile de profil și nu în ultimul rând poți colecta idei pentru călătoriile viitoare.

Este o aplicație ce poate fi prezentată în timpul conversațiilor cu prietenii despre călătorii. Simplu și ușor de utilizat de orice aventurier, globe-trotter sau de un simplu călător.

Fiind un utilizator de iOS, aplicația este disponibilă gratuit dacă accesezi acest link.  Aceasta este disponibilă și pentru utilizatorii de deviceuri cu Android, pe acest link. Poți să share-uiesti harta personalizată pe rețelele sociale preferate, să o compari cu cea a prietenilor sau să o utilizezi ca să îi determini și pe ceilalți sa călătorească mai mult.

Ar trebui sa revin și la cifre?

Pana acum, personal, am vizitat 10% din tarile de pe planeta! 26 de tari, cu tot cu Romania!

Din punctul meu de vedere este o aplicație ce are potențialul de a te inspira să explorezi mai mult și chiar să îți schimbe viața.

 

 

Aventuri, sfaturi și adevărate povestiri trăite de ingineri călători de-a lungul acestei lumi minunate.

“I read; I travel; I become”-Derek Walcott

Dacă vrei să afli primul despre ofertele și sfaturile noastre, nu uita să te abonezi la newsletter!

Write A Comment

ro_RORomanian