City-break

Cu oferta în martie la Roma

Pinterest LinkedIn Tumblr

Nimic nu se compară cu tentația de a-ți cumpăra un nou bilet de avion, iar noi îți recomandăm să te pregătești pentru primăvara viitoare cu un citybreak la Roma!

Am descoperit câteva prețuri incredibile pentru luna martie pe care dorim să le împărtășim cu tine:

Calendarul îți va permite să alegi cele mai bune date de concediu pentru tine și să vezi diferențele de preț foarte ușor! Nouă ni s-a părut foarte tare!

Dacă vrei să cauți în altă perioadă, poți să te orientezi aici.

Și cum o ofertă bună nu vine niciodată singură, vă prezentăm și câteva hoteluri cu prețuri foarte bune în luna ghiocelului:

Iar pentru cei care vor să stea cât mai aproape de centrul Romei sau de Vatican, vă puteți rezerva hotelul și după următoarea hartă:

 

Vă recomandăm să vă luați biletele de autobuz pentru a ajunge de la aeroport în centrul Romei online, mai ales dacă vreți să stați liniștiți la drumul de întoarcere.

Din experiența proprie, dacă aveți un zbor de întoarcere dimineața și fluxul de turiști este mare, majoritatea vor face coada pentru a cumpăra biletele de autobuz la fața locului, iar astfel riscați să nu vă incadrați în timpul propus pentru a ajunge la aeroport.

Scăpați de un stres în plus și găsiți bilete pentru autobuze Ciampino-Termini sau Fiumicino-Termini.

[the_ad id=”654″]

Ca un mic bonus, pe lângă multitudinea de muzee și atracții pentru care Roma este faimoasă, noi vă recomandăm să vizitați expoziția Leonardo da Vincicare se află în Pallazzo della Cancellaria. Nu vrem să vă stricăm surpriza pe care o veți avea la fața locului, însă hologramele care îi prezintă lucrările sunt uimitoare! Biletul de intrare este doar 7 euro, însă expoziția își merită toți banii!

P.S.: Pentru cele mai populare destinații, folosiți Roma Pass!

[the_ad id=”654″]

Write A Comment

ro_RORomanian